Voor onderhoud aan uw cv-ketel bent u bij Stetech aan het juiste adres. Wij onderhouden alle merken- en typen cv-toestellen. Onderhoud is zowel op contractbasis, als op regiebasis mogelijk waarbij u zelf de interval bepaalt en u niet vast zit aan een contract.

onderhoud
service

Als dienstverlenend bedrijf kunnen wij alle voorkomende service- en reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren.

storingen
installatie

Voor spoedeisende storingen aan installatie’s en cv-toestellen hebben wij een 24-uurs service dienst, waarmee wij u 7 dagen in de week kunnen helpen.

balieverkoop

Naast installeren verkopen wij ook materialen aan particulieren & bedrijven. In ons zeer uigebreidde magazijn houden wij alle veel voorkomende installatiematerialen op voorraad.

keuringen

Ook voor diverse keuringen en inspecties, waaronder legionella, NEN1010 en NEN 3140 bent u bij ons op het juiste adres. Hieruit voortvloeiende werkzaamheden en reparaties kunnen wij tevens voor u verzorgen.

ecv-1

In onze webwinkel kunt u goedkoop en veilig cv materiaal kopen. We bieden onze klanten een zeer uigebreid programma, tegen zeer scherpe prijzen! Klik hier om direct door te gaan naar de Easy CV Shop.

Bij Stetech is installatiewerk niet beperkt tot een aantal specifieke onderdelen. Wij brengen de verschillende discipline`s samen tot een goed werkende installatie.

Wij verzorgen onder andere;

airconditioning
binnenriolering
brandbeveiliging
camerabewaking
c.v.ketels & installaties
datanetwerken
drinkwatervoorziening
energiebeheersing
gasvoorziening
gebouwbeheerssystemen
inbraakbeveiliging
intercomsystemen
krachtinstallaties
lichtinstallaties
loodgieterswerk
luchtbehandeling
sanitair
toegangscontrole
zonnepanelen

Klik hier voor meer informatie over onze zonnepanelen

Stetech service en onderhoud b.v. - COMPAGNONSWEG 1 - 9482 WR Tynaarlo - T.0592-541597 - info-at-stetech.com

Stetech service en onderhoud