Stetech service en onderhoud
[Stetech service en onderhoud b.v.] [Contact & Route] [Diensten] [Easy CV-Shop]
Kwaliteit met Sharp zonnepanelen

U bent op zoek naar zonnepanelen, en u bent waarschijnlijk benieuwd wat de prijzen hiervan zijn. Staat u naast de hoogte van de investering ook stil bij de werkelijke kosten & opbrengsten ervan op de langere termijn? Dan kunnen wij wellicht wat voor u betekenen.

Wij bieden onze klanten systemen waarmee naast een gunstige investering ook daadwerkelijk een goede rente op uw investering kunnen bieden, zonder nazorg.

Omdat er momenteel geen subsidiemogelijkheden zijn, en de prijs voor teruglevering aan het stroomnet ook niet geweldig is dient er (nog meer) te worden gekeken hoe een systeem in uw situatie het meest rendabel kan zijn. De kwaliteit van het materiaal, maar ook de elektotechnische aspecten, spelen hierbij een doorslaggevende rol.

Voor een advies en offerte voor complete installatie kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u de panelen zelf installeren? Ook hiervoor hebben wij speciale sets met A-merk materialen samengesteld met dakbevestigingsmateriaal wat is afgestemd op de doe-het-zelfer. Eventueel verzorgen wij dan de elektrotechnische aansluiting op uw meterkast. Voor deze sets kunt u terecht op onze webshop.

Stetech service en onderhoud b.v. - COMPAGNONSWEG 1 - 9482 WR Tynaarlo - T.0592-541597 - info-at-stetech.com